well my body's been a mess

Nikon D3000 + Nikkor 50mm f/1,4G

leave the world behind you

Nikon D3000 + Nikkor 50mm f/1,4G

lite random bilder från trosa/vagnhärad

Nikon D3000 + Nikkor 50mm f/1,4G

sommarlov

Nikon D3000 + Nikkor 50mm f/1,4G  
Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat något. Har ju fått sommarlov så har inte suttit något vid datan. Men ska försöka att göra minst ett inlägg varje dag! Så får vi se hur det går :)

mor & dotter dag

Hade en välbehövlig mor & dotter dag idag. Shoppade och käkade god mat inne på rhodos. En väldigt mysig dag helt enkelt!
Dålig bild men la bara upp allt lite snabbt och tog en bild.                       // Allt från HM förutom "fuck" toppen, från Nelly.com
 
EDIT: Glömde helt bort att jag även köpte en jacka!

äntligen sommarlov

Ber verkligen om ursäkt för att jag inte bloggat något! Slutade skolan vid tio imorse då jag äntligen fick sommarlov! Vi måste ju typ vara sist i Sverige.. Iaf så ska jag börja blogga bättre nu under sommaren, med massa bilder! Så vi hörs senare!

new in

Beställde denna väska från Gina Tricot och den kom idag. Gillar den väldigt mycket! Förresten, förlåt för att jag inte bloggat något!
Ska försöka bli bättre!

IT'S MY BIRTHDAY

min bror för stå för bilden  
  Yay! Idag fyller jag år och det åskar förfullt ute just nu och jag är inte så taggad på att dra in till Nyköping och käka. Men men..
  Jag fyller ju år och jag vill ju inte sitta inne hela dagen.. Så ska fixa mig lite nu, så hörs vi senare!

födelsedagsfirande

Firade mig som sagt idag, hade det väldigt trevligt! Imorgon fyller jag år och då ska jag käka på grekisk restaurang med fina vänner!

fyller år imorgon

Fick dessa fina blommor av mamma idag  
Godmorgon! Fyller år imorgon och idag ska vi fira mig för imorgon ska jag ut och käka med mina vänner! Bloggar mer ikväll med bilder!

fotat min bror

Nikon D3000 + Nikkor 50mm f/1,4G

converse

Har äntligen köpt mig ett par låga vita converse, yay. Det var på tiden!

RSS 2.0